Тестер за внатрешен отпор на батеријата

  • Тестер за внатрешен отпор на батеријата RK200A

    Тестер за внатрешен отпор на батеријата RK200A

    Вовед во производот RK-200A Тестер за внатрешна отпорност на батеријата се користи за мерење на внатрешната импеданса на батеријата и степенот на оштетување на мембраната на закиселувањето на батеријата.Област на примена Се применува за кадмиум никел што се користи во мобилни телефони, батерии од никел метал хидрид, литиумски батерии, оловни батерии, истражувачки институти и производители на бесплатни тестирања на батерии за одржување и тестирање за истражување на батерии.Карактеристики на изведба Високо јасен дигитален дисплеј, интуитивен...
  • Фејсбук
  • линкедин
  • youtube
  • твитер
  • блогер
Избрани производи, Мапа на сајтот, Дигитален мерач на висок напон, Мерач за калибрација на висок напон, Дигитален мерач со висок напон, Дигитален метар 1000v- 40kv, Мерач на напон, Мерач на висок напон, Сите производи

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја