Kontrollues

  • RK101/ RK201/ RK301 Testues i pikës së tensionit të përballueshëm

    RK101/ RK201/ RK301 Testues i pikës së tensionit të përballueshëm

    Qëllimi i instrumentit të kontrollit në vend është të verifikojë nëse parametrat e instrumentit përmbushin standardet dhe nëse funksioni i alarmit të instrumentit është normal.Nëpërmjet një pike të kualifikuar testimi dhe një pike alarmi testimi, rregulloni daljen e instrumentit që do të inspektohet në këtë pikë për testim.Nëse rezultati është normal, do të thotë se saktësia e instrumentit është e saktë.Nëse rezultati i testit është jonormal në pikën e provës, kjo do të thotë se instrumenti është jashtë tolerancës dhe duhet të dërgohet b...
  • facebook
  • linkedin
  • YouTube
  • Cicëroj
  • bloger
Produktet e veçuara, Harta e faqes, Matësi i kalibrimit të tensionit të lartë, Matës i tensionit të lartë, Matësi i tensionit, Matës i tensionit të lartë statik, Matësi dixhital i tensionit të lartë, Matës dixhital i tensionit të lartë, Të gjitha Produktet

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni