Industria

 • Si të përdorni në mënyrë të sigurt testuesin e tensionit të rezistencës?

  Si të përdorni në mënyrë të sigurt testuesin e tensionit të rezistencës?Megjithëse është një testues i tensionit të qëndrueshëm që është shumë i denjë për besimin tim në këtë fazë, ai gjithashtu mund të shkaktojë rreziqe të caktuara për operatorët për shkak të problemeve të tilla si vetë disa operatorë ose ndikime të jashtme gjatë gjithë procesit të funksionimit....
  Lexo më shumë
 • Tetë mënyra pune të ngarkesës elektronike DC

  Abstrakt: Testimi i shtyllave të karikimit DC, karikuesve në bord, elektronikës së energjisë, etj. ◎ Testimi i vjetërimit të siguresave dhe releve ◎ Testimi i shkarkimit të baterive të energjisë, baterive me acid plumbi dhe qelizave të karburantit ◎ Testimi i sigurisë së motorëve inteligjentë të prodhimit dhe industrial. si kamionë pa pilot, robotë, ...
  Lexo më shumë
 • Bazat e projektimit të ngarkesave elektronike DC

  Në qarkun serik të ngarkesës elektronike DC, rryma në secilën pikë është e njëjtë dhe qarku duhet të punojë me rrymë konstante.Për sa kohë që rryma që rrjedh nëpër një komponent kontrollohet në qarkun e serisë, mund të arrihet prodhimi i rrymës konstante që ne kontrollojmë.Një kundër të thjeshtë...
  Lexo më shumë
 • Madhësia globale e industrisë dhe mundësitë e rritjes: Tregu i testuesit të rezistencës 2021 deri në 2027

  Madhësia globale e industrisë dhe mundësitë e rritjes: Tregu i testuesit të rezistencës 2021 deri në 2027

  Madhësia globale e industrisë dhe mundësitë e rritjes: Tregu i testuesit të rezistencës 2021 deri në 2027 Raportet e globit mbi tregun global të testuesit të rezistencës së brendshme, raporti më i fundit mbi tregun global të testuesit të rezistencës së brendshme, ofron raporte të thella mbi industrinë dhe tendencat e rëndësishme të tregut, duke përfshirë .. .
  Lexo më shumë
 • Çfarë është Hipot Testimi?

  Çfarë është Hipot Testimi?

  Testimi Hipot, në lidhje me testimin e lidhjes së tokës (aty ku është e aplikueshme) formojnë testet thelbësore për testimin e sigurisë elektrike në një linjë prodhimi.Testi i hipotit, që rrjedh nga termi Test i Potencialit të Lartë, është një aplikim i drejtpërdrejtë i një tensioni të lartë në një njësi nën provë.Tensioni i provës është zakonisht m...
  Lexo më shumë
 • Masat paraprake për përdorimin e përditshëm të matësit dixhital të presionit

  Masat paraprake për përdorimin e përditshëm të matësit dixhital të presionit

  Matësi dixhital i presionit ka karakteristikat e saktësisë së lartë, stabilitetit të lartë, gabimit ≤ 1%, furnizimit me energji të brendshme, konsumit të energjisë mikro, guaskës prej çeliku inox, mbrojtjes së fortë, e bukur dhe e hollë.Është një instrument matës i zakonshëm, i cili përdoret gjerësisht në fusha të ndryshme.Mund të jetë e tmerrshme...
  Lexo më shumë
 • Përdorim i arsyeshëm dhe artikujt kryesorë të matës presioni dixhital preciz

  Përdorim i arsyeshëm dhe artikujt kryesorë të matës presioni dixhital preciz

  Përdoret gjerësisht në naftë, industri kimike, energji elektrike dhe fusha të tjera.Matësi dixhital i presionit preciz me funksion të vetëm mund të zëvendësojë matësin origjinal të presionit me tregues precizion.Përdoret gjerësisht në energjinë elektrike, metalurgjinë, naftën, industrinë kimike, sistemin e matjes në industri...
  Lexo më shumë
 • Si të përdorni testuesin e tensionit në mënyrë të sigurt?

  Si të përdorni testuesin e tensionit në mënyrë të sigurt?

  Edhe pse tani është një testues i besueshëm i tensionit të rezistencës, në procesin e funksionimit, mund të shkaktojë rreziqe të caktuara për operatorët për shkak të disa problemeve të tilla si ndikimi i vetë operatorëve ose nga bota e jashtme.Prandaj, të dy ndërmarrjet e specializuara në prodhimin e përballojnë testin e tensionit...
  Lexo më shumë
 • Funksioni dhe metoda e përzgjedhjes së testuesit të tensionit AC / DC

  Funksioni dhe metoda e përzgjedhjes së testuesit të tensionit AC / DC

  Testi i rezistencës së tensionit AC / DC është për të ekspozuar një pajisje të testuar në një mjedis elektrik shumë të ashpër.Nëse produkti mund të mbajë gjendje normale në këtë mjedis të ashpër elektrik, mund të përcaktohet se ai mund të mbajë edhe funksionimin normal në mjedis normal.Në përgjithësi, pas prodhimit...
  Lexo më shumë
 • Njohuri mbi instrumentet - metoda e lidhjes dhe hapat e testimit të testuesit të tensionit

  Njohuri mbi instrumentet - metoda e lidhjes dhe hapat e testimit të testuesit të tensionit

  Metoda e lidhjes dhe hapat e provës së testuesit të rezistencës së tensionit I ashtuquajturi testues i tensionit të rezistencës, sipas funksionit të tij, mund të quhet testues i forcës së izolimit elektrik, testues i forcës dielektrike, etj. Parimi i tij i punës është: aplikoni një tension më të lartë se tensioni normal i punës tek...
  Lexo më shumë
 • A dini vërtet për skanerët dixhitalë?

  A dini vërtet për skanerët dixhitalë?

  Si një pamje konvencionale e testit rrugor, skaneri dixhital pasqyron vërtet mjedisin pa tela të zonës së provës.Përdoret në testimin e sinjalit CW (valë e vazhdueshme), testimin e rrugëve të optimizimit të rrjetit dhe punën e optimizimit të rrjetit për sistemet e shpërndarjes së dhomave.Le të hedhim një vështrim në C...
  Lexo më shumë
 • Cila është metoda e provës së testuesit të rezistencës së izolimit?

  Cila është metoda e provës së testuesit të rezistencës së izolimit?

  Testuesi i rezistencës së izolimit (i quajtur gjithashtu testues i rezistencës së izolimit me ekran të dyfishtë inteligjent) Ka tre lloje testesh që përdoren për të matur rezistencën e izolimit.Çdo test përdor metodën e vet, duke u fokusuar në karakteristikat specifike të izolimit të pajisjes nën provë.Përdoruesi duhet të zgjedhë T...
  Lexo më shumë
12Tjetra >>> Faqe 1/2
 • facebook
 • linkedin
 • YouTube
 • Cicëroj
 • bloger
Produktet e veçuara, Harta e faqes, Matësi i tensionit, Matësi dixhital i tensionit të lartë, Matës dixhital i tensionit të lartë, Matës i tensionit të lartë statik, Matësi i kalibrimit të tensionit të lartë, Matës i tensionit të lartë, Të gjitha Produktet

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni