Tester Hi-Pot

 • Testues i sigurisë automatike i programueshëm RK9970/RK9970A-3/RK9970A-6

  Testues i sigurisë automatike i programueshëm RK9970/RK9970A-3/RK9970A-6

  Gama e tensionit të provës së rezistencës AC: 0.050kV~5.000kV

  Saktësia e tensionit të testit të rezistencës AC: ± (1%+0,2% e shkallës së plotë)

  Fuqia maksimale e daljes së testit të rezistencës së tensionit DC: 120W (6.000kV/20mA)

  Vendosja e tensionit në dalje të testit të izolimit: 0.050kV~5000kV Rezolucioni: 1V volt/Hapi

  Gama aktuale e rezistencës së tokëzimit: (3.0-32.0) A

  Saktësia aktuale: ± (1% vlerë leximi+0,2A)

  Gama e tensionit të fuqisë: 30.0V~300.0V

  Gama e tensionit të rrymës së rrjedhjes: 30.0V~300.0V

  Saktësia e tensionit fillestar të tensionit të ulët: ± (1% vlerë leximi + 2V)

  Gama e tensionit fillestar të tensionit të ulët: 30.0V~300.0V

 • RK9974-10 / RK9974-20 / RK9974-30 / RK9974-50 Testues automatik i programueshëm i sigurisë AC DC

  RK9974-10 / RK9974-20 / RK9974-30 / RK9974-50 Testues automatik i programueshëm i sigurisë AC DC

  Këta testues të tensionit ultra të lartë të kontrolluar nga programi janë krijuar për të ofruar teste dhe analiza të tensionit të rezistencës së lartë për optoçiftuesit e tensionit të lartë, reletë e tensionit të lartë, çelësat e tensionit të lartë, modulet PV dhe pajisje të tjera me rezistencë të lartë izolimi.

  RK9974-10 AC 200VA (10,0 kV 20 mA) DC 100 VA (10,0 kV 10 mA)

  RK9974-20 AC 400VA (20,0 kV 20 mA) DC 200 VA (20,0 kV 10 mA)

  RK9974-30 AC 600VA (30,0 kV 20 mA)

  RK9974-50 AC 1000VA (50,0 kV 20 mA)

   

   

   

   

 • RK2672AM/ RK2672BM/ RK2672CM/ RK2672DM Testues i tensionit

  RK2672AM/ RK2672BM/ RK2672CM/ RK2672DM Testues i tensionit

  Testuesi i tensionit të rezistencës RK2672AM është instrumenti matës për rezistencën e tensionit. Ai mund të testojë indeksin e performancës së sigurisë elektrike të tensionit të prishjes, rrymës së rrjedhjes nga të cilat të gjitha llojet e objektit të matur janë intuitive, të sakta dhe të shpejta, dhe mund të përdoren për testimin e komponentëve dhe performanca e përgjithshme si një burim i tensionit të lartë.

  RK2672AM:AC/DC:0~5kV AC:0~2/20mA DC:0~2/10mA

  RK2672BM:AC:0~5kV DC:0~2/20/100mA

  RK2672CM:AC/DC:0~5kV AC:0~2/20/100mA DC:0~2/20mA

  RK2672DM:AC/DC:0~5kV AC:0~2/20/200mA DC:0~2/20mA

 • RK2671DM Testues i Tensionit Rezistues

  RK2671DM Testues i Tensionit Rezistues

  Testuesi i tensionit të rezistencës Rk2671dm është një instrument për matjen e forcës së rezistencës së tensionit.

  AC/DC: (0.00-10.00) kV

  2 mA, 20 mA, 100 mA

   

 • RK9910/RK9920 Testues i rezistencës së tensionit të izolimit të kontrolluar nga programi

  RK9910/RK9920 Testues i rezistencës së tensionit të izolimit të kontrolluar nga programi

  Kjo seri e testuesve të tensionit të rezistencës të kontrolluar nga programi janë testues sigurie me performancë të lartë. Mund të kryejë shpejt dhe saktë matje gjithëpërfshirëse të sigurisë së pajisjeve shtëpiake, instrumenteve, pajisjeve të ndriçimit, pajisjeve elektrike për ngrohje, kompjuterëve dhe pajisjeve të informacionit.
  Tensioni i provës: AC 0.05-5kv DC 0.05-6kv
  Rryma e provës:
  (RK9910) AC:0,001mA-20mA DC:0,1uA-10mA
  (RK9920) AC 0,001mA-10mA DC 0,1uA-5mA
 • Testues i tensionit ultra të lartë i serisë RK2674-100A/RK2674-100B

  Testues i tensionit ultra të lartë i serisë RK2674-100A/RK2674-100B

  Testuesi i tensionit ultra të lartë është i përshtatshëm për sigurinë, përballimin e tensionit dhe testimit të rrymës së rrjedhjes së pajisjeve të ndryshme shtëpiake, furnizimeve me energji elektrike, kabllove me tension të lartë, transformatorëve, motorëve, terminaleve të tensionit të lartë dhe sistemeve të tjera të rrymës së fortë.

  RK2674-100A

  Gama e provës së tensionit AC/DC: (0.00-100.00) kV

  Gama e provës së rrymës së rrjedhjes AC 0 ~ 100 mA DC: 0 ~ 20 mA

  RK2674-100B

  Gama e provës së tensionit AC/DC: (0.00-100.00) kV

  Gama e provës së rrymës së rrjedhjes AC 0 ~ 100 mA DC: 0 ~ 50 mA

 • RK9920-16C/RK9920-32C AC dhe DC testues i izolimit të tensionit

  RK9920-16C/RK9920-32C AC dhe DC testues i izolimit të tensionit

  Kjo seri e testuesve të tensionit të qëndrueshëm të kontrolluar nga programi mund të kryejë shpejt dhe me saktësi matje gjithëpërfshirëse të sigurisë në pajisjet shtëpiake, instrumentet, pajisjet e ndriçimit, pajisjet elektrike për ngrohje, kompjuterët dhe informacionin.

  RK9920-16C: Prova e tensionit të rezistencës në 16 drejtime: Tensioni i daljes AC: 0,05 kV ~ 5,00 kV ± 2%
  RK9920-32C: Prova e tensionit të rezistencës në 32 drejtime: Tensioni i daljes AC: 0,05 kV ~ 5,00 kV ± 2%

 • Testues i izolimit të tensionit RK2672E/EM

  Testues i izolimit të tensionit RK2672E/EM

  Testuesi i tensionit të përballueshëm RK2672E/EM i Meiruike është instrumenti matës për rezistencën në shtypje. Mund të testojë indeksin e performancës së sigurisë elektrike të tensionit të avarive, rrymës së rrjedhjes së të gjitha llojeve të objektit të matur.
  AC: 0~5 KV
  DC: 0~6 KV
  AC: 0 – 2 / 20 / 200 / 500 MA (± 5 %+ 3 fjalë)
  DC: 0 – 2 / 20 / 200 MA (± 5 % + 3 fjalë)
 • RK9910-4U/8U TESTER PARALEL SHUMË NJËSish HPOT

  RK9910-4U/8U TESTER PARALEL SHUMË NJËSish HPOT

  RK9910-4U/RK9910-8U

  AC: 0,05kV~5,00kV ±(1%+5 karaktere)

  DC: 0,05kV~6,00kV ±(1%+5 karaktere)

  RK9910-4U/RK9910-8U

  AC: 1~20 mA

  DC: 1~20 mA

 • RK9920-4C/RK9920-8C/RK9920A-8C/RK9920A-4C TESTER HIPOT

  RK9920-4C/RK9920-8C/RK9920A-8C/RK9920A-4C TESTER HIPOT

  Kjo seri testuesish të tensionit të rezistencës të kontrolluar nga programi është një testues matës sigurie me performancë të lartë.RK9920-4C:testi i rezistencës së izolimit me 4 kanale:0.05KV-1.00KV 0.1MΩ-10GΩ
  RK9920-8C: Testi i rezistencës së izolimit me 8 kanale: 0.05KV-1.00KV 0.1MΩ-10GΩ
  RK9920A-8C:Testi i rezistencës së izolimit të 8 kanaleve:/
  RK9920A-4C: Testi i rezistencës së izolimit me 4 kanale:/
 • RK9914A/RK9914B/RK9914C Testues i tensionit AC/DC i kontrolluar nga programi

  RK9914A/RK9914B/RK9914C Testues i tensionit AC/DC i kontrolluar nga programi

  Kjo seri e testuesit të tensionit të qëndrueshmërisë të kontrolluar nga programi miraton testuesin e matësve të sigurisë me performancë të lartë të krijuar nga MCU me shpejtësi të lartë dhe qark dixhital në shkallë të gjerë.

  RK9914A: AC (0.00-5.00)kV DC(0.00-6.00)kV AC 0-100mA;DC:0-50mA

  RK9914B:AC (0,00-5,00)kV AC 0~100mA

  RK9914C: AC (0,00-5,00)kV DC(0,00-6,00)kV AC 0~50mA;DC:0~25mA

 • RK9920AY/ RK9910AY/ RK9920BY/ RK9910BY Testues i Tensionit Rezistues të Programueshëm

  RK9920AY/ RK9910AY/ RK9920BY/ RK9910BY Testues i Tensionit Rezistues të Programueshëm

  RK9920AY:AC/DC:0.05-5/6.00KV AC:0.001mA-20mA DC:0.1uA-10mA

  RK9910AY:AC/DC:0.05-5/6.00KV AC:0.001mA-10mA DC:0.1uA-5mA

  RK9920BY:AC:0.05-5.00KV DC:0.1uA-5mA

  RK9910BY :AC:0,05-5,00KV AC:0,001mA-10mA

   

   

12Tjetra >>> Faqe 1/2
 • facebook
 • linkedin
 • YouTube
 • Cicëroj
 • bloger
Produktet e veçuara, Harta e faqes, Matës i tensionit të lartë statik, Matësi dixhital i tensionit të lartë, Matësi i kalibrimit të tensionit të lartë, Matës i tensionit të lartë, Matësi i tensionit, Matës dixhital i tensionit të lartë, Të gjitha Produktet

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni