Ura Dixhitale Elektrike RK2811D

 • Ura Dixhitale Elektrike RK2811D

  Ura Dixhitale Elektrike RK2811D

  Ura dixhitale Rk2811d është një gjeneratë e re e instrumenteve matëse të komponentëve me frekuencë të ulët bazuar në parimin më të fundit të matjes.
  Frekuenca: 100Hz, 120Hz, 1kHz, 10kHz
  Niveli: 0.1vrms, 0.3vrms, 1Vrms
 • facebook
 • linkedin
 • YouTube
 • Cicëroj
 • bloger
Produktet e veçuara, Harta e faqes, Matës i tensionit të lartë statik, Matës dixhital i tensionit të lartë, Matësi i kalibrimit të tensionit të lartë, Matësi i tensionit, Matësi dixhital i tensionit të lartë, Matës i tensionit të lartë, Të gjitha Produktet

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni